[Roland] Wordt alles met een Bulk dump weggeschreven?

mindtwist

Wannabe Wannabe
Lid sinds
19 april 2002
Berichten
360
Locatie
The Netherlands
Hoi,
Als ik een sysex system bulk dump maak van mijn mc303, wordt dan alles weggeschreven?

Dus noten,instellingen,effect instellingen en patterns ?
Iemand vertelde me namelijk dat alles behalve de noten worden weggeschreven. En ik wil hem graag binnenkort dumpen om wat ruimte vrij te maken, en na een poos de dump terugzetten.

Mvgr, kiwi!
 
Back
Top