Er staat wel in hoe je moet unlinken, dat wist ik ook wel.. maar dat werkt maar tijdelijk. Ik zie nergens iets staan over het uitschakelen van die optie.
Als je Copy doe, kun je "copy entire clips as linked clips" aanvinken (of uitvinken).
Komt het hierna ook weer terug? Bij Cakewalk 9.0 geloof ik niet (weet het niet zeker, zal er op letten).
Origineel geplaatst door ZmokE Als je Copy doe, kun je "copy entire clips as linked clips" aanvinken (of uitvinken).
Komt het hierna ook weer terug? Bij Cakewalk 9.0 geloof ik niet (weet het niet zeker, zal er op letten).
Toen ik een copy opdracht uitvoerde stond het uitgevinkt maar toen ik later bij 'Drag & Drop options' keek(precies hetzelfde) in het settings menu stond de optie aangevinkt.
nou heb ik die optie ff uitgezet en dat linking lijkt verleden tijd !
Aan de andere kant is het ook wel eens makkelijk.
Vooral als je drums hebben welke het hele nummer hetzelfde zijn.
Als je bijvoorbeeld iets toe wilt voegen, hoef je dat maar net in één van de eerste maten te doen. De rest volgt vanzelf.
Synthforum.nl gebruikt cookies om het gebruik van de site te analyseren en je bezoek te personaliseren.
Als je doorgaat, ga je akkoord met ons cookiebeleid.